Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Herätä minut horroksesta

Musa ja KirjatPosted by Rytmirouva Sun, September 17, 2017 13:40:16

Siihen nähden, kuinka paljon pidän musiikista, olen käynyt todella vähän keikoilla. Isot konsertit mahtuvat yhden käden sormiin, eikä niitä pienempiäkään tolkuttomasti ole. Alle parikymppisenä tuli nähtyä silloisia suosikkeja livenä ja erään lähisukulaisen imussa joitain muitakin. Eppu Normaali, Neljä Ruusua, Kolmas Nainen, Popeda, Paula Koivuniemi (!), Topi Sorsakoski… eka ja vika monta kertaa.

Ne vuodet, jolloin ystäväpiiri laajensi maailmankatsomustaan, minä käytin aikani lisääntymiseen. Enkä puhu pelkästään itsestäni, vaan myös lehmämäärän lisäyksessä navetalla käytettiin vähän suurempia kertoimia. En haaveillut keikoilla käymisestä vaan kunnon yöunista.

Nyt kun lapset ovat jo melkein vanhempia kuin minä, olen taas innolla seurannut keikkatarjontaa. Tarjonnan seuraaminen ei valitettavasti ole johtanut käytännön toimenpiteisiin montakaan kertaa, mutta nyt pääsin jorailemaan Herra Ylpön tahtiin. Herra Ylppö ja Ihmiset pistivät pillit pussiin muutama vuosi sitten ja nyt yllätyspaluu sai tämänkin tytön liikkeelle. Ja kyllä kannatti, keikka oli hengästyttävän intensiivinen ja yllättävän pitkä. Ylpön menestynein albumi, jonka mukaan kiertuekin on nimetty, ”Sata Vuotta” soitettiin kokonaisuudessaan läpi ja lisänä suosituimpia biisejä muiltakin albumeilta. Jos et tunne Ylpön biisejä, niin kannattaa kuunnella ainakin oma suosikkini ”Horros” ja keikalla encorena kuultu ”Lista hämähäkkimiehen vihollisista”. Rakkaushuolissaan kiemurteleville sopinee koko ”Mies ja Nainen” albumi.

Jos ”suomeksi laulava bändi, joka soittaa haisevaa rokkia setien ja tätien kauhistukseksi” (HS) kiinnostaa, niin suosittelen keikkalippuun investoimista. Ilta pysyy mielessäni pitkään, eikä vähiten suupielien kohdalla roikkuvien silmäpussien (uusi ennätys) ansiosta, jotka siis tietenkin johtuvat vain ja ainoastaan liian lyhyiksi jääneistä yöunista.

  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post10