Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Namaste

Mitä diipimpää sitä kriipimpääPosted by Rytmirouva Sun, April 01, 2018 12:58:41
Neljänkympin kriisin oireita on ollut havaittavissa jo jonkun aikaa Rytmirouvan elämässä ja botuliininhuuruinen viikko yhdistettynä vaaralliseen laskettelukimaraan, sai silmäni vihdoin aukeamaan ja ymmärtämään elämän rajallisuuden. Tarkan harkinnan tuloksena olen päättänyt levittää siipeni ja perustaa sivuelinkeinon tukemaan maidontuotantoa!


Muutaman lehmän myynti mahdollistaa yhden navetannurkan muuntamisen joogastudioksi. Piirustukset ovat valmiina ja Insinööri tärisee innosta päästessään hajottamaan navettaa ja rakentamaan rauhan tyyssijaa ihan pihapiiriin. Insinöörin innostus on tullut hieman yllätyksenä ja iloni oli suuri, hänen tarjouduttua vapaaehtoiseksi järjestämään hengellisiä, sielun hyvinvointiin tähtääviä retriittejä joogastudion yhteyteen. Suitsukkeet on tilattu ja varauksia otetaan vastaan.

Itse olen vihdoin neljänkymmenen vuoden jälkeen ymmärtänyt, että maltti on valttia ja rauhoittuminen oman kehon kuulemiseen on avain onneen. Laskettelusuksien kanteista ei enää lennä kipinää ja lenkkeily vaihtuu lepoon ja rauhaan. Pikaisen tutkiskelun perusteella olen erityisen innostunut "Sahaja-joogasta", joka on meditaatiotekniikka joka perustuu itseoivallukseen ja kundalinin herättämiseen. Kiinnostukseni juuri tähän joogamuotoon herätti tieto, että sahajajoogit kertovat tuntevansa kundalinin käsissään ja päälaellaan viileänä tuulena. En malta odottaa "hienorakenteiseen eli ei-fyysiseen energiakehoon liittyvän elämänvoiman" hulmuttavan tukkaani ja pistelevän käsiäni.

Kylmiltään en tietenkään voi moiseen ponnistukseen ryhtyä, joten Insinöörin ja lasten hurratessa vieressä, varasin neljän viikon matkan Intiaan, joogan alkulähteille. Toki Suomessakin olisi mahdollista opiskella sertifioiduksi kundaliinijoogaopettajaksi, mutta olen päättänyt paneutua opiskeluun huolella ja kenenpä muun olisi yhtä helppoa irtautua töistään neljäksi viikoksi Intian matkaa varten kuin minun? Kissat, koirat, hevoset, lehmät, lapset ja puoliso pärjäävät varmasti vallan mainiosti ilman läsnäoloani. Karjanhoitaja erityisesti innostui matkastani ja teroittaa kynsiään neljän viikon työputkea varten.

Rytmirouvan joogastudio avaa ovensa alkukesästä ja tulette yllättymään taidoistani. Edelleen harkitsen kynttiläpajan perustamista studion yhteyteen, saisi ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, mutta se varmistuu vasta tuonnempana. Varmaa on kuitenkin, että hevoset eivät sovellu lainkaan yhteen uuden minäni kanssa, joten olen päättänyt vaihtaa hevoset vuohiin.

Oikein rauhallista ja levollista huhtikuuta kaikille, kuunnelkaa kehoanne 🙏☺️  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post119