Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Juokse villi lapsi

UrheiluPosted by Rytmirouva Fri, September 22, 2017 20:28:16

Tänään lipsahti treenit lapasesta oikein huolella. En ole osannut päättää, onko sykemittari ystävä vai vihollinen, niin olen vain tullut siihen tulokseen, että se on rikki. Maanantaikappale, viallinen versio, niin sen on oltava. Nyt olen kuitenkin varmuuden vuoksi pari viikkoa ottanut aika rauhallisesti, töpöttämäni munaravi on hidastunut entisestään. Hassisen Kone on jo ihan liian haastavaa tähän hetkeen. Uuden soittolistan suunnittelu onkin vireillä ja Donkkareilta onneksi löytyy ainakin sopivan laahaavaa musaa tämän hetkiseen rytmiin. Surunkerääjän tahdissa kun lönkyttää, niin naapurin mummo voi mennä rollaattorilla ohi.

Tänään kuitenkin otti siitä kohtaa, että päätin heittää sykemittarin nurkkaan ja pinkoa oikein huolella. Kontio olisi tosissaan joutunut tekemään töitä ruokansa eteen, jos olisi minusta yrittänyt paistia saada. Vesi vaan valui silmistä ja tukka hulmusi kun paahdoin menemään pitkin metsäpolkuja. Kymmenen kilsaa polvet lumpsahdellen sujui varsin mallikkaasti, siinä ehti jo vähän nollaamaan tajunnanvirtaa, varsinkin kun ei ollut sitä typerää sykemittaria vahdittavana. Juokseminen on muuten yllättävän terapeuttista, ehkä myös parempi vaihtoehto kuin tupakointi, jonka olen kuullut myös auttavan murheisiin.

Venyttelystä huolimatta, luulen että olen jännän äärellä aamulla. Sängystä ylös nousu ja pukeutuminen saanevat ihan omat blogipostaukset. Ehkä aamulla uskallan myös tarkistaa palautumisen tilanteen, mikäli löydän sen pahuksen sykemittarin (joka ei toimi) jostain.

Huomenna rytmirouva lähtee tämän vuoden kovimpiin pirskeisiin, jalalla koreasti (jos siis sängystä nousu ja pukeutuminen onnistuu) ja pitkästä aikaa ihania ystäviä. Joten heippa ja ihanaa viikonloppua kaikille, palataan ensi viikolla!  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post14