Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Maailmanloppua odotellessa

SekalaisetPosted by Rytmirouva Mon, September 25, 2017 14:25:04

Tässä poikkeuksellisesti eilisen päivän mietteitä. Ajattelin ensin jättää koko jutun pöytälaatikkoon odottelemaan, mutta sitten ymmärsin, että uutta sopivaa julkaisupäivää ei (toivottavasti) ehkä tule enää koskaan. Jos nyt joku näitä minun tarinoita lukee, niin nyt on hyvä hetki herkimpien laittaa silmät kiinni.


Voinko kirjoittaa krapulasta? Kanuuna, darra, kohmelo, kankkunen… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja toki voin kirjoittaa, minähän kirjoitan ihan mistä huvittaa (anteeksi äiti ja isä). Tässä blogissa on jo käsitelty suolisto- ja uniongelmat, niin mitäpä suotta edelleenkään kainostelemaan. Sitä paitsi tilanne on ajankohtainen kaikessa surkeudessaan, iltalypsy häämöttää, enkä vieläkään ole päässyt sängystä ylös.

Ylenmääräinen juopottelu ei kuulu tapoihini, olen yrittänyt omaksua eurooppalaista juomakulttuuria, lasi (pullo) viiniä silloin tällöin ruokailun yhteydessä (uskoo ken tahtoo). Joskus kuitenkin yhteisön paine ja tilanteen luonne edellyttävät tavoista poikkeamista, enhän toki halua olla se kuuluisa elämänvastustaja. Yleensä kuitenkin olen seuraavana päivänä täydessä iskussa, varsinkin kotityöt tulee tehtyä leijonan raivolla ja pyykkikone laulaa.

Nyt meni jotain pahasti pieleen. Vaikea arvioida oliko se määrä vai laatu vai niiden yhdistelmä (se edellisessä postauksessa mainittu ”tilkkanen viiniä” oli ehkä arvioitu hieman alakanttiin). Vahvin veikkaus on, että syy löytyy nautitun juoman väristä. Sinisellä alkuilta ja vihreällä loppuilta. En ymmärtänyt, että yhteys on suora seuraavan päivän ihon väriin. Eurooppalaisuus vaihtui suo, kuokka ja jussi tyyliseen ilonpitoon. Iltaa se ei onneksi pilannut, en nolannut kuin korkeintaan itseni. Hauskaa oli ja muulla seurueella todennäköisesti vielä hauskempaa. Aamullakin vielä vaikutti, että ehkä tässä eloon jäädään. Ei vaikuta enää. En osaa päättää, kumpi on pahempi, vatsa vai pää. Mikään muukaan kohta kropasta ei voi kovin hyvin, mutta nuo kaksi ovat pahimmat. Joku hätäisempi voisi kuvitella, että Burana auttaa, mutta ei auta. Kokeilin jo. Monta kertaa.

Sängystä poistuminen triplaa ongelmat ja lisänä tulee huimaus. Lattialle pudonneen lusikan nostaminen oli virhe. Vaihtoehdot ovat vaaka-asento tai pystysuora, ensimmäinen parempi. Epäreilusti tälle päivälle luvattu maailmanloppukin vain antaa odotuttaa itseään.

Siippa sääli minua ja armahti iltanavetasta. Pysyn siis edelleen vaaka-asennossa ja huomenna ehkä nousen ylös ja syön jotain. Eurooppalainen juomakulttuuri kunniaan, eikä se elämänvastustuskaan huono idea ole. Mutta muista, että jos otat, älä ota vihreää tai sinistä juomaa.  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post16