Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Oljo

LehmätPosted by Rytmirouva Sat, November 04, 2017 16:36:59
Alan nyt ihan huolella lipsumaan periaatteista, mutta löysin puhelimen kuvista niin kivan otoksen viime kesältä, että halusin sen tänne laittaa.


Kesällä syntyi niin paljon etuajassa pikkuinen vasikka, että kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt olla kuollut jo syntyessään. Mutta mitä vielä, pikkuinen oli tomeraakin tomerampi ja vieläpä kova juttelemaan. Kesäaikaan vasikat elävät ulkona ja näin ollen pikkuisen möykkääminen kantautui pitkin pihoja aina naapuriin saakka. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, milloin kakaralla oli nälkä. Ja se oli usein.

Vasikat nimetään vuosittain samalla alkukirjaimella. Myöhemmin on helppo nimen perusteella tietää, minkä ikäinen mansikki on kyseessä. Tänä vuonna on vuorossa O-kirjain. Tämä pikkuinen sai nimekseen "Oljo". Vasu oli hieman outo olio syntyessään ja Harry Potterit on luettu monta kertaa, joten nimeäminen oli helppoa.

Oljosta tuli koko farmin lemmikki, joka möykkäämisellään ja raivokkaalla ruuan vaatimisellaan aiheutti suurta hilpeyttä. Oljo oli tietenkin ihan superpieni, suorastaan kääpiö. Hassua, että kuvassa se näyttää ihan isolta, eikä Rytmirouvakaan sentään ihan pieni ole smiley
  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post47