Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Tautisia aikoja

SekalaisetPosted by Rytmirouva Fri, November 17, 2017 15:31:22
Tauti ei nyt millään suostu hylkäämään minua, kolme viikkoa flunssan kourissa alkaa olemaan oma henkilökohtainen ennätykseni. Antibiootti otettiin kaveriksi muutama päivä sitten mutta mitään ihmeparantumista ei siltikään ole näköpiirissä.


Äänen perusteella voisi luulla, että olen ottanut muutenkin kuin lääkkeeksi tilkkasen viskiä ja nenä on samanvärinen kuin uusi tukkani. Tai siis se mitä nenästä on jäljellä, nahka on kadonnut nessujen mukana roskapönttöön ja punaisuuden peittää puolen sentin kerros rasvaa. Pikku vinkkinä kerrottakoon, että nenäliinat, joissa on jotain mönjää (aloe vera, jojoba) mukana, oikeasti vähän auttavat. Vessa- ja talouspaperin käyttö nenäliinana on tie lopulliseen tuhoon.

Hengitysäänien perusteella voisi luulla, että käyn jonkinlaista kuolinkamppailua ja yskänpuuskat saa vatsalihakset kramppiin. Voisin myös kertoa yskänpuuskien keuhkoista nostattamista tuotoksista, mutta luulen, että ette ehkä halua kuulla. Maku- ja hajuaisti on menetetty kauan sitten ja korvat napsahtelevat välillä auki vain mennäkseen saman tien takaisin lukkoon. Perheellä on yllättävän vähän asiaa minulle, korvien lukossa pysymisellä on hyvätkin puolensa...

Nyt kuitenkin alkaisi olemaan sopiva hetki taudin väistyä, vakituinen lypsäjä lähti tänään kesäloman viettoon ja töiden puolesta vauhti kiristyy taas hetkeksi. Olen onnistunut hyvin pitkälti järjestelemään työkuviot niin, että ihan perinteistä lypsytyötä joudun tekemään harvoin, lähinnä vain satunnaisia päiviä silloin tällöin. Lähiviikkoina pääsen kuitenkin verryttelemään ruosteisia lypsytaitoja, alkaen tästä illasta. Joten antibiootit ja buranat huiviin, taskut täyteen nenäliinoja ja lypsylle mars!

  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post57