Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Kilvanajoa

HevoshommiaPosted by Rytmirouva Thu, September 14, 2017 15:38:59

Yksi eläkerahaston kartuttajista juoksi eilen kilpaa. Ihan oikeissa raveissa. Useinhan ne ravurit menee ihan törkeän kovaa siellä kotilepikoissa, sekuntikellokaan ei pysy vauhdissa mukana kun uusi Charme Asserdal painaa pitkin pellon reunaa. Nyt kuitenkin puhutaan ihan oikeasta kilvanajosta, todistajia paikalla ja virallinen ajanotto ja kaikki!

Viime aikojen räpellyksen perusteella yritin unohtaa koko startin. Päätin, että ehkä seuraavana päivänä varovasti toisella silmällä kurkistan tulokset netistä. Koko päivän päättäväisesti suljin illan koitoksen pois mielestä ja pidin ajatukset tiukasti muissa asioissa. Onnistuin aika hyvin. Pari kertaa lipsahti ja vaikutukset olivat dramaattiset ja välittömät: käsien tärinä, sydämen yltiöpäinen hakkaaminen ja tuskainen hiki. Myös lyhyt matka vessaan on hyvä, pitkä matka huono. Tämä tyttö reagoi jännitykseen vatsalla (en ole varma halusitteko tietää tätä).

Ilta kuitenkin nujersi päättäväisyyteni ja löysin itseni tietokoneen äärestä seuraamassa live-lähetystä suoraan pääkallonpaikalta. Sen verran tahtoa oli kuitenkin vielä jäljellä, että toto-pelit hylkäsin, rajansa kaikella.

Ja voi hyvänen aika sitä onnen määrää, hevonen oli kuudes! Tämähän onkin se kaikkein riemastuttavin osuus koko asiassa. Miten ihminen voi tulla niin onnelliseksi siitä, että hevonen on kuudes kahdentoista hevosen joukossa? Palkintorahaakin vielä, nyt se rahavirran suunta muuttuu, sehän on selvä.

Siippa oli optimistisempi kuin minä ja oli laittanut pullon kuohuvaa pakastimeen, varmuuden vuoksi. Tietenkin poksautimme juoman, pitihän nyt kuudetta sijaa juhlia. Tosin olisimme varmasti poksauttaneet, vaikka hevonen olisi ollut viimeinen. Juomahan olisi muuten jäätynyt pilalle, hyvänen aika.  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post9