Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Just friends

SekalaisetPosted by Rytmirouva Wed, January 24, 2018 14:58:26
Minä kuulun facebookiin, kukapa ei kuuluisi. Tykkään, jaan, kommentoin ja jakelen sydämiä kyllästymiseen asti. Jonkinlaisena poikkeuksena minä myös kerron jossain määrin omia kuulumisiani, laittelen kuvia perheestä ja kerron matkakohteista.


Kaveripyyntöjä tipahtelee harvakseltaan, punainen pallo koreilee merkkinä uudesta innokkaasta ystävästä ja aina yhtä jännityksellä odotan, onko ehkä joku vanha koulukaveri löytänyt minut face-labyrintistä tai kenties joku tutumpi on vasta liittynyt naamakirjaan. Lähes joka kerta punaisen pallon takaa paljastuu joku, jota en ole koskaan tavannut tai jonka kanssa en ole vaihtanut sanaakaan.

Muutama viikko sitten sain kaveripyynnön Perry Smithiltä. Siihen nähden, että Mr Smith on minulle täysin tuntematon, hän yllättävän auliisti ylisti kauneuttani ja oli täysin vakuuttunut, että olen myös hyvin älykäs. "Oh my GOD YOU are SO BEAUTIFUL" tyyppiset ylisanat saivat poskeni punoittamaan, mutta pysyin lujana ja päätin olla hyväksymättä tämän insinöörin (!) kaveripyyntöä.

Yleisimmät kaveruuttani kaipaavat ovat kaikki olleet sotaveteraaneja suoraan jenkeistä. Nämä leskeksi jääneet kävelevät kunniamerkkitoteemit ovat yleensä myös yksinhuoltajia ja järisyttävän komeita. He haluavat tutustua minuun lähemmin henkeäsalpaavan kauneuteni takia (kuinkas muuten) ja he ovat niiiiin yksinäisiä ja onnettomia pienen tyttärensä kanssa ihan kahdestaan. Olen ankarasti yrittänyt miettiä sopivia syitä pyyntöjen hyväksymiselle, mutta en ole valitettavasti keksinyt ainuttakaan. Toki koemielessä voisin yhden upseerin päästää listoille, jos joskus pääsen hevosista eroon, on sitten joku mukava harrastus tilalle mihin rahansa syytää.

Eilen tupsahti kaveripyyntö Ericiltä suoraan Milanosta. Eric ei mainostanut itseään sotasankaruuden varjolla eikä antanut ymmärtää olevansa edes yksinhuoltaja saatikka leski. Eric selvästi luottaa profiilikuvaansa ja odottaa pohjolan neitojen lankeamista pauloihinsa.

En raaskinut vielä poistaa pyyntöä vaan jätin Eric paran kiemurtelemaan odotuksen tuskaan, milanolainen liikemies on löytänyt itselleen niin komean profiilikuvan, että taidan ihastella sitä hetken, ennen kuin siirrän pyynnön roskikseen.  • Comments(0)//www.munaravia.fi/#post93