Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Oon voimissain!

UrheiluPosted by Rytmirouva Tue, February 13, 2018 23:46:49
Spinninghuuma jatkuu yhä. Ajan renkaat sauhuten kaupunkiin polkeakseni itseni näännyksiin ja umpihikiseksi, aikataulutus on haastavaa ja vaatii jatkuvasti pientä säätöä.


Tänään aikataulun laatiminen oli erityisen haastavaa, navetalla lomat pyörii, hevoset karkailee pilkkoen aitatolppia mennessään ja en ole ainoa perheessä, jolla on harrastuksia. Tänään kuitenkaan spinning-tunnin väliinjättäminen ei ollut vaihtoehto, luvassa oli 75 minuuttia kestävä retrospinning! Tiedossa oli siis spesiaalimusiikkia juuri siltä kulta-ajalta, jolloin parhaat biisit tehtiin, hiiteen lehmät ja hevoset, nyt oli päästävä polkemaan.

Itse polkemisesta on vaikea enää kirjoittaa mitään uutta, tai ainakaan keksiä mitään hassuja kommelluksia. En ole enää möhlinyt pyörän säätöjen tai lukkokenkien kanssa, hanurini on hyväksynyt satulan epämukavuuden ja järjettömään hikoiluun olen varautunut taitavasti etukäteen. Ehkä uutta on se, että en enää koe pientä kuolemaa joka kerta tunnin aikana. Iloisesti jaksan polkea ohjeiden mukaan ja väännän vastusta vastatuuleen, ylämäkeen tai siihen viimeiseen ultimaattiseen nousuun. Yläote, alaote, pumpsit ja pompsit, osaan jäätyä, hölkätä, painaa ja nostaa. Homma on hanskassa!

Tänään bonuksena polkeminen tapahtui musan tahtiin, jota olisin halutessani voinut laulaa koko reilun tunnin ajan. Eput, Hassisen kone, Abba, Kikka, Leevi and the Leavings, Pandora... Lenkkeillessäni voimien vähetessä, laitan autorepeatille Hassisen Koneen "Oikeus on voittanut taas" biisin, sen tahtiin jaksan juosta vaikka tuomiopäivään asti. Yllätykseni oli suuri, kun roisi voimabiisini kuului myös retrospinning-listalle. Ohjaajan äiti oli kuulemma aikanaan kuunnellut Hassisen konetta aina siivotessaan, josta tietenkin seurauksena oli se, että aina ohjaajan kuullessa Hassisen konetta, hänelle tulee pakottava tarve tarttua imuriin. Mitä parhain aivopesun muoto, keksin helposti useita tapoja hyödyntää musiikilla ehdollistamista...

Tunti oli superhauska ja oli ilo huomata, että olisin helposti voinut jatkaa polkemista toisenkin tunnin. Mukavaa vaihtelua matolla juoksemiselle, joka totta puhuen alkaa välillä maistumaan puulta. Malttamattomasti odotan kevättä, lumien sulamista ja ulos maastoon pääsyä. Talvikelillä ulkona juoksu ei ole minun kohdalla vaihtoehto, ihan sama minkälaiset nastat, ketjut tai kitkat, vaarallista touhua Rytmirouvan vartalonhallinnalla.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.