Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Ystävänpäivä

SekalaisetPosted by Rytmirouva Wed, February 14, 2018 16:24:08
Olen yleensä ohittanut ystävänpäivän olankohautuksella, parhaimmille kavereille on ehkä lähtenyt tekstiviesti tai facen kautta joku tervehdys. Näitä kaiken maailman kissanristiäisiä riittää ja joulukin oli juuri äsken, korttiaddiktit lienee hikoilevat nuollessaan merkkejä kortteihin ihan yhtenään. Omituisen asiasta tekee myös se, että päivähän on alunperin rakastavaisten päivä, miten ja milloin tähän jenkkien parisuhdehöttöön sotkettiin ystävät?


Pikkuhiljaa olen kuitenkin huomannut, että päivä on onnistunut löytämään paikkansa myös täällä kylmässä Pohjolassa ja suomalaiset ovat onnistuneet muokkaamaan päivästä sekä ystävän- että rakastavaisten päivän. Minäkin olen huomannut tänään ajattelevani ystäviäni ja itse asiassa oma päivä ystäville ei tunnu yhtään hullummalta. Ystävien merkitystä ei pidä vähätellä ja he varmasti ovat päivänsä ansainneet. Nuorempi sukupolvi ei edes muista aikaa ilman ystävänpäivää ja hyvä niin. Kuopuksen koulussa kaikki oppilaat askartelivat tänään halipassit, kaulassa roikkuvaan sydämen muotoiseen passiin kirjoitettiin jokaisen päivän aikana halauksen saaneen kaverin nimi. Ihana idea, minäkin alan todella lämmetä ystävänpäivälle.

Siippa on kova autourheilija, niin sohvalla kuin ratissa. Tänään vetosin Insinöörin sisäiseen formulakuskiin ja vaadin yhteistä ystävänpäiväkuvaa, innoituksena tähän toimi tietenkin Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen instagramissa jakamat ihanat kuvat puolisoiden kanssa, varsinkin Valtterin ja Emilian kuva oli hurmaava. Yritin maanitella Insinööriä vastaavaan, ehdotukseni, että kiipeäisin reppuselkään ja sitten vaan häikäisevät hymyt kameralle ei tosiaan saanut kannatusta. Mutinat jenkkihapatuksesta kaikuivat kuuroille korvilleni ja jatkoin jankutusta. Olen aika taitava jankuttamaan ja jauhamaan, niin kauan kunnes saan tahtoni läpi, mutta tällä kertaa Insinööri pysyi tiukkana. Tosin tarkemmin kun asiaa miettii, niin Valtterin ja Emilian kuvan kaltaiseen lopputulokseen olisi saattanut olla omat haasteensa päästä....

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille, yllättäkää kotijoukot ja kipittäkää ostamaan suklaata ja kuohuvaa illaksi, lupaan että se kannattaa ☺️

Alla teillekin ihailtavaksi Valtterin ja Emilian ihana ystävänpäiväkuva, kuvateksti oli "Happy Valentine's Day! 😀💘" 📷 Sakari Majantie  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.