Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Kaikki keinot sallittuja

HevoshommiaPosted by Rytmirouva Sat, March 10, 2018 09:45:40
Vihdoin ja viimein alkuviikosta on tosiostaja tulossa paikan päälle katsomaan varsaa. Ei siis mikään renkaanpotkija eikä sinkkunaisten saalistaja vaan ihan alan ammattilainen ja vieläpä aika arvostettu sellainen. Nyt vaan ankarasti mietin viime hetken mahdollisuuksia myynnin varmistamiseksi.


Tuotehan on kunnossa, oripoika on kaunis kuin karamelli, ravaa niin kuin vain kunnon ravihevosen kuuluu ravata ja käytöskin on kelvollista, ainakin 2-vuotiaaksi juuri puberteettiin kääntyväksi miehenaluksi. Selvästi on kuitenkin havaittavissa pientä turhautumista ja joutenolo saisi jo riittää, minä en edelleenkään aio pyörtää kielteistä päätöstäni ravihevosen treenamisen suhteen ja aion tavalla tai toisella saada konin kaupaksi, mielellään heti alkuviikosta.

Ulkomuodon kohentaminen harjaamalla ja kiillottamalla on itsestäänselvyys, muita mahdollisia tapoja ostajien hurmaamiseksi onkin sitten rajallinen määrä. Tosin sain erään idean, kun ystäväni kertoi minulle urbaanilegendaksi jo muodostuneen tarinan naisesta, jolla oli edessään jokavuotinen gynekologin tarkastus. Tarkistettavan tuotteen huolellinen puhdistus tietenkin kuuluu asiaan ennen pukille kipuamista ja naista vähän hämmästytti tohtorin leveä hymy työn ääressä. Myöhemmin kävi ilmi, että peseytymisen jälkeen käytetty pyyhe ei ollutkaan puhdas, vaan teinityttären käytön jäljiltä se olikin sisältänyt huomattavan määrän glitteriä ja kimalletta. Kimaltava ja välkehtivä toosa oli varmasti piristänyt lääkärin päivää. Tästä tarinasta sain kuitenkin ajatuksen glitterin käytöstä, hepan hanurissa se toki menee hukkaan, mutta ehkä harjaan ja häntään? Jos vielä laitan ison rusetin vatsan ympärille ja piirrän kultamaalilla sydämiä lautasille niin homma on taputeltu, vai mitä?

Jos näistä toimenpiteistä huolimatta kaupanteko ei ota onnistuakseen, on otettava järeämmät aseet käyttöön. Ostajat ovat pitkästä matkasta ja traileri onkin varmuuden vuoksi mukana. Perheen kanssa on laadittu huolellinen suunnitelma, jonka avulla lastaan tyttären kanssa hevosen koppiin, sillä aikaa kun Insinööri harhauttaa ostajat keittämällä kahvia. Huomio on taatusti pois hevosista ja pihan tapahtumista kun Insinööri laittaa starwars-tunnarin soimaan ja lasipallon ryllyttämään (lue postaus "Keitä keitä kahvinkeitin, jos et ymmärrä). Kahvista ja kahvinkeitosta huumaantuneet ostajaparat eivät varmasti huomaa ylimääräistä kyytiläistä ja vihdoin koni on myyty tai ainakin toimitettu eteenpäin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten kaikki tietävät, joten lähdenkin tästä täyttämään kauppakirjoja odottamaan allekirjoitusta. Sen jälkeen suuntaan lähimpään tiimariin ja tyhjennän koristenauha- ja kimallehyllyt. Aurinkoista ja kimaltavaa viikonloppua itse kullekin 😊  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.