Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Rahkaa!

RuokaPosted by Rytmirouva Thu, August 31, 2017 15:01:56

Enpä olisi uskonut, että näinkin varhaisessa vaiheessa bloggaajan uraani, otan aiheeksi ruuansulatusongelmat. Mikäpä siinä, ammutaan kovilla vaan saman tien. Suurin osa naisista käsittääkseni kamppailee, vähintään jossain vaiheessa elämäänsä, paino-ongelmien kanssa. Toiset ovat ikuisella laihdutuskuurilla (minä) ja toiset ovat kokeilleet kaikki mahdolliset ihmedieetit (minä). Voitte olla varmoja, että painonhallinta saa vielä palstatilaa ja paljon, mutta ei enempää tällä kertaa. Tiedoksenne kuitenkin, että olen koko elämäni taistellut kilojeni kanssa. Olen täysin vakuuttunut, että aineenvaihduntani on poikkeuksellisen hidas, luuni ovat isoja ja painavia ja koska geenit. Tietenkään en koskaan ole syönyt liikaa.

Uusi urheilullinen minä on nyt kuitenkin herännyt tietoisuuteen ravinnon vaikutuksesta kehoon ja sen hyvinvointiin: rahka pierettää. Olen yrittänyt vähentää hiilarimättöä ja aamiainen on jo pitkään koostunut jogurtista, rahkasta, marjoista, leseistä jne. Viime aikoina kuitenkin ongelmaksi on muodostunut ikävä kaasun muodostus vatsan seutuville. Laktoosi-intoleranssihan on todettu jo kauan sitten ja laktoosittomilla tuotteilla tässä on elettykin.

Muutama päivä sitten päätin aloittaa pienen kokeilujakson ja jättää maidon kokonaan pois hetkeksi. Ongelmia ilmeni yllättävältä taholta: Aviomiehen sanoin ”sinä olet maidontuottaja, joten syö rahkasi ja piere” (Maidontuottaja tässä tapauksessa tarkoittaa ihan oikeaa maidontuottajaa, meillä on lypsykarjatila). Päätin kuitenkin uhmata puolisoa ja ostin kaupasta jotain kaurahässäkkää, soijasotkuihin en koske, ne on pahoja yök. En tiedä onko teillä lukijoilla kokemusta ko. tuotteista, mutta voi herra paratkoon mitä mönjää!!! Jotenkin ymmärrän vielä, että kaurasta tehdään jogurttia (tai siis oikeasti en ymmärrä), mutta pitääkö sen näyttää rusehtavalta liimalta? Maku ei paljon poikennut ulkonäöstä, joten päätin melko nopeasti vain löysätä vyötä. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että kaurajogurtti saattaisi toimia smoothiessa.

Jos polvet kestää ja täysin villiinnyn juoksentelemaan ympäriinsä (paitsi kohta en ehdi koska vaan kirjoitan), niin ihan vallattomasti ei sovi ruokahuoltoon suhtautua. Olen käynyt jo pitkään säännöllisesti salilla vahvistaakseni polvia. Kulutus on kovaa ja ihan arkihommatkin vaativat osuutensa. Askelmittari näyttää päivittäin 20 000-30 000 askelta, riippuen olenko käynyt lenkillä vai en. Että ei niitä hiilareita ihan kokonaan voi unohtaa.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.