Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Elton

Kissat ja KoiratPosted by Rytmirouva Tue, November 21, 2017 16:31:17
Saanko esitellä, farmin tuorein vahvistus ja uusi perheenjäsen Elton.
Elton on labradorinnoutaja ja turvaa perheen ravinnonsaannin tulevina vuosina. Kunhan lapsuuden leikit saadaan leikittyä, suuntana on lintumetsä Insinöörin ja lapsen kanssa.

Elton on kasvattajan mukaan tosi reipas ja pentueen innokkain kaveri kiipeilemään, pakoreitit pentulaatikosta on selvitetty Eltonin toimesta monta kertaa. En ole yllättynyt, että juuri tämä kaveri päätyi meille, koirarintamalla onkin ollut melko rauhallista.

Kotiintulo sujui vastoin ennakko-odotuksia oikein rauhallisesti ja mallikkaasti. Oletuksena oli, että pikkukoirat saavat halvauksen ja iso vanhus muuttaa naapuriin. Pentu otettiin kuitenkin avosylin vastaan, eikä mitään draaman aineksia päässyt syntymään.

Todennäköisesti pääsette jatkossa seuraamaan Eltonin edesottamuksia täällä blogissa. Rodulle tyypilliset vilkkaus, energisyys ja ahneus varmasti antavat aihetta kirjoittamiseen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.