Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Myyty!

HevoshommiaPosted by Rytmirouva Wed, November 22, 2017 12:06:56
Hohoo, sain hevosen kaupaksi! Hien ja kyyneleiden vuodatus varsavideon väsäämisen takia ei mennyt hukkaan ja tuskainen myynti-ilmoitusten tuhraaminen tuotti sittenkin tulosta.


Kärsivällisyys ei ole hyveeni ja hevostukihenkilöni aka paras ystäväni, joutui kerta toisensa jälkeen rauhoittelemaan minua ja vakuuttamaan, että hevosen ostaminen vaatii asian tarkkaa pohdiskelua ja ankaraa puntarointia ja se ottaa aikansa (no eihän vaadi eikä ota, kokemusta on). Juuri kun olin luopumassa toivosta ja valmis antamaan konit ilmaiseksi ensimmäiselle vastaantulijalle, sain parikin aika vakuuttavaa puhelua mahdollisilta tulevilta hevosenomistajilta.

Tilanne eskaloitui lopulta perin kummalliseksi ja sainkin aikaan melko herkullisen sotkun, mihin liittyi lentokoneita, paljon epätoivoisia viestejä, väärinkäsityksiä ja omituisia puheluita. Kaikki päättyi kuitenkin vallan mainiosti ja ainoa joka joutui kärsimään, oli Rytmirouvan kuvitelmat omasta verrattomuudestaan hevoskauppiaan roolissa.

Villivarsa on nyt kuitenkin vaihtamassa omistajaa ja toivon, että se kaikki itsepäisyys ja uppiniskaisuus, mikä varsassa kytee, kantaa tulevaisuudessa hedelmää raviradoilla uuden omistajan sekä tietenkin kasvattajan iloksi. Aihio on kunnossa, nyt vaan peukut pystyyn että muutkin palaset loksahtelevat kohdalleen.

Viime aikoina olenkin taas saanut käyttää painiotteita ja kaikkia mahdollisia kuiskaustaitojani kakaran kanssa. Kaviot pysyivät jo hetken aikaa maan pinnalla ja vaikutti, että varsan käsittelemiseen ei tarvita koko kylää avuksi. Nyt on kuitenkin tapahtunut selkeä taantuminen ja flunssaisena varsan kanssa painiminen on ollut hikistä puuhaa.

Varsan kiukutteluun ja meuhkaamiseen on ollut vaikea suhtautua vakavasti, koska uskottavuutta on syönyt aika tavalla leuassa roikkuva maitoparta. Ihan varsan oman egon parhaaksi, aloitin vieroituksen valmistelun vähentämällä emän ruokaa ja viikonloppuna villivarsa joutuu omaan boxiin yöksi nukkumaan. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, vieroitus emästä rauhoittaa pahimmat rähinät pois.

Sellaisen huomion tein, että välittömästi kun hiusten väri muuttui, alkoi hevosenostajia ilmiintymään. Sitä vaan mietin, että jos nyt värjään tukkani vihreäksi, saanko myytyä toisenkin varsan?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.