Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Elossa taas

UrheiluPosted by Rytmirouva Fri, November 24, 2017 22:17:25
Kiipesin ensimmäistä kertaa neljään viikkoon juoksumaton kyytiin. Kaksi ensimmäistä viikkoa flunssan kourissa liikkumattomuus otti todella päähän mutta pikkuhiljaa lötköttelyyn tottui. Olisin melko helposti voinut jäädä sohvaperunaksi, mutta onneksi liikunta on sen verran verissä, että sain potkittua itseni liikkeelle.


Viritellessäni lenkkareita jalkaan, Insinööri komensi ottamaan rauhallisesti, en kuulemma saisi juosta ollenkaan. Jälkitautien pelossa reipas kävely saisi riittää. Siis mitä ihmettä? Nyt todella meinasin pudota penkiltä. 20 vuotta sitten odottaessani esikoista, siippa on edellisen kerran kehottanut olemaan tekemättä jotain tai käskenyt lepäämään. Seuraavien raskauksien kohdalla sain pikaisen silmäyksen ja tsempit kirjahyllyn siirtoon.

Olin varma, että neljässä viikossa kunto on romahtanut ja henki pihisten konttaan matolla viimeisillä voimillani. Yllätyin iloisesti voimistani ja houkutus isompaankin hurjasteluun oli suuri. En kuitenkaan uskaltanut uhmata Insinöörin käskyä ja juoksin vain vähän salaa. Jalka nousi kepeästi ja keuhkotkin pysyivät kasassa.

Jo ennen sairastumista olin todennut suomirockista rakennetun soittolistani lenkkejä varten loppuun kulutetuksi. Syksy ja pimeys antoivat inspiraation uuden listan virittelyyn ja mikäs sen sopivampaa tähän vuodenaikaan kuin pykälää raskaampi poppi. Uusi lista on rakennettu Orden Oganin, Beast in Blackin ja ... noh, Volbeatin ympärille. "The things we believe in" marssittaa sotilaalliset alkukävelyt ja ihan paras juoksubiisi on "Beast in black". Kummasti musiikista saa virtaa... ihan kaikkeen.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by maya Sat, November 25, 2017 20:14:23

Laitappa siihen biisilistaan mm. Iron Maidenin Hallowed Be Thy Name.....alkaa lönkötellen ja lopuksi saat pistää kunnolla munaravia :)
https://www.youtube.com/watch?v=J51LPlP-s9o