Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Koiranelämää

Kissat ja KoiratPosted by Rytmirouva Tue, November 28, 2017 21:37:00
Koiranpentu on nyt asunut taloudessamme viikon. Arki on lähtenyt rullaamaan ja Elton on sopeutunut vallan mainiosti uuteen kotiin. Kaikista vanhemmista koirista ei voi sanoa samaa.


Pienin koira, chihuahuan kokoinen sekarotuinen Tyyne, on kaikkein eniten järkyttynyt uudesta perheenjäsenestä. Tyynen erityisasema perheen lellikkinä on vaarantunut ja pikkukoira onkin ottanut hyvin selkeän ja johdonmukaisen marttyyrin roolin. Masentunut ja syyttävä katse silmissään koira laahustaa kurjana ympäriinsä. Teräaseet on syytä pitää pois koiran ulottuvilta.

Nyt lähes viikon depression jälkeen, pikkukoira on alkanut selkeästi aavistamaan, että pentu onkin ehkä tullut jäädäkseen. Jatkuva masennus on ilmeisesti ollut sen verran rankkaa, että koira on katsonut parhaaksi alkaa jossain määrin hyväksymään pennun olemassaolon. Ei nyt mitään leikkejä sentään, mutta samalla pedillä mahduttiin jo nukkumaan. Koirien karvat jopa hieman osuivat toisiinsa ja Tyyne kesti sen urheasti. Tosin pentu selvästi innostui kuvittelemaan liikoja uudesta ystävyydestä ja yritti leikkiä Tyynen kanssa puremalla kaveria hännästä. Se oli virhe. Mökötys jatkui välittömästi ja yhteiset päikkärit samalla pedillä voidaan taas hetkeksi unohtaa.

Muut koirat ovat olleet hieman suopeampia uudelle tulokkaalle. Vanha bordercollie antaa pennun käyttää itseään kiipeilytelineenä ja kolmas koira, sekarotuinen Kerttu, on jopa vähän innostunut leikkimään pennun kanssa.

Pentu itsessään on aika leppoisa kaveri, kaikki käy ja kaverien mielenosoitukset eivät paljon hetkauta. Elton on vähän kuin Hessu Hopo, harmiton hömelö ja kaikkien kaveri. Energiaa kuluu paljon ihan vaan kasvamiseen ja ihan mahdottomia riehuhepuleita ei ainakaan vielä ole esitelty. Ruokahalu on valtaisa ja jännityksellä odotan, mitä kaikkia talon osia pentu tulevaisuudessa käyttää ravinnokseen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.