Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Spinning Around

UrheiluPosted by Rytmirouva Thu, December 14, 2017 23:28:06
Minä en nyt mitenkään malta olla jakamatta kanssanne näitä minun sisäpyöräilykokemuksia, vaikka varmasti toistankin itseäni. Pitkittynyt flunssa ja lomareissu aiheuttivat pitkän tauon kaikkeen urheiluun viittaavaan ja nyt olen ottanut menetettyjä kilometrejä kiinni vähän liiankin innokkaasti.


Äkkiseltään juoksumatolla pinkominen useampana päivänä peräkkäin aiheutti lonkkien kipeytymisen siihen jamaan, että pakko tyytyä muutamana päivänä vain maton silittelyyn. Spinning on paljon armollisempaa kintuille, lonkat sen enempää kuin polvetkaan eivät tykkää kyttyrää polkemisesta. Minä saan sitä paitsi tehoja irti pyöräilystä paljon tehokkaammin kuin juoksusta konsanaan.

Lonkat paukkuen vaapuin spinningtunnille ja ilokseni totesin, että pyöräily sujuu paremmin kuin kävely. Tai sujui, kunnes tajusin että tahtipuikoissa on taas uusi ohjaaja, joka ehkä luuli pitävänsä tuntia ammattitriathlonisteille. Jos vastusta käsketään lisäämään niin minähän lisään, hämärän rajamailla väänsin lisää jarrua ja en edelleenkään ole ihan varma huusinko ääneen "Havuja perkele!" .

Toivottavasti kyseessä on kuitenkin vain tauon aiheuttama pieni notkahdus, olisi säälittävää todeta olevansa rapakunnossa lähes koko vuoden jatkuneen säännöllisen kuntoilun jälkeen.

Hikoilun määrä sen sijaan ei ollut muuttunut, hikinauhasta huolimatta näkökenttä sumeni muutamaan otteeseen ja vaatteet sai kiertää kuivaksi ennen muovipussiin sulkemista tunnin jälkeen. Ainoa ero oli, että tällä kertaa vaatteista kiertyi osittain punaista nestettä. Hiusväri lähti kivasti liikkeelle hien mukana, suurimmaksi osaksi se onneksi pysähtyi hikinauhaan, mutta rippeitä riitti myös alemmaksi.

Lapsi tarkisti ymmärtäneensä oikein jutun pointin: "Siis joku siellä neuvoo miten ajetaan pyörällä ja sä niinku poljet ja kuuntelet musaa?" Myöntävän vastauksen saatuaan, totesi vielä, että "Voiko hölmömpää puuhaa olla...". Jostain kumman syystä spinning on kuitenkin ihan suosikkilajejani, tykkään hommasta ja tänään kirsikkana kakussa poljettiin joululaulujen (ei ihan perinteisten) tahtiin. Ja ohjaaja muisti ilokseni sanoa pariinkin otteeseen "Jaksaa jaksaa!" Jos olisin puuskutukselta pystynyt puhumaan, olisin ehkä kysynyt "Että mitäs jos ei v...u jaksakaan?"  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.