Munaravilla maaliin

Munaravilla maaliin

kirjoittajan kipuilua

Intohimona kirjoittaminen. Juttuja laidasta laitaan: karvakorvista, kaksijalkaisista, lenkkeilystä, maalaisidyllistä tai sen puutteesta, musiikista... lista on loputon, pääasia on kirjoittaminen.
https://www.blogit.fi/munaravilla-maaliin/seuraa

Koukussa

UrheiluPosted by Rytmirouva Wed, January 17, 2018 15:20:16
Olen jäämässä hyvää vauhtia spinningkoukkuun. Tutkin kuntokeskuksen ohjelmaa silmä kovana ja yritän keksiä keinoja, joiden avulla pääsisin livahtamaan pyörän selkään lehmien hoidon sijaan. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat harrastukset ja aktiviteetit on suunniteltu ihmisille, joiden työajat liikkuvat normaalin rajoissa. Mikä tahansa tuolijumppa, sählykerho tai kansalaisopiston kurssi olikaan kyseessä, niin aikataulu on sama: alkuilta tai ilta. Varmaan arvaatte missä minä olen silloin.


Tilanne mutkistui entisestään kun hoksasin, että haluankin käydä erään tietyn ohjaajan tunneilla, juuri siihen kaikkein hankalimpaan kellonaikaan. Syy tähän on merkittävä ja olen valmis radikaaleihin toimenpiteisiin päästäkseni tuolle haluamalleni tunnille. Eilen otin riskin ja lähetin Insinöörin navettaan paetakseni itse kuntoilemaan. Riski kannatti, pääsin nimittäin polkemaan loistavan musiikin tahdissa ja Insinöörikin selvisi navettatöistä. Syy tähän kranttuiluun on tosiaan musiikki, olen käynyt ihan umpimähkään kenen tahansa ohjaajan tunneilla, milloin vain olen sattunut pääsemään. Pikkuhiljaa huomasin, että musavalinnat vaihtelevat ohjaajan mukaan ja ohjaajapalettiin on osunut mukaan eräs, jonka musamaku liippaa läheltä omaani ja biisit on valittu taitavasti.

Taitavalla tarkoitan rytmiä. Tiedättekö kun sanotaan, että lenkkeily rullailee mukavasti hyvää musiikkia kuunnellen? Minun tapauksessa ei toimi. Pelkkä hyvä musa ei riitä vaan tärkeintä on rytmi, musiikin täytyy osua juoksurytmiin ja askeleiden napsahdella musiikin tahdissa. Sama pätee polkemiseen, biisien täytyy mahdollistaa tietty tahti, jolloin homma on kaksinverroin hauskempaa. Ulkona juostessa muutan juoksun rytmiä musan mukaan, pompin ja hypähtelen, mutta matolla juostessa tai spinningtunnilla se ei onnistukaan niin helposti. Polkeminen on raivostuttavaa, jos et saa musiikista sopivaa rytmiä. Tämä minun suosikkiohjaaja taitaa homman ja sen lisäksi että biisit itsessään ovat hyviä, niiden tahtiin polkeminen on hauskaa ja rytmikästä.

Uutena spinning-bonuksena olen saanut tunneille seuraa. Alun epäilyjen jälkeen Rakkain Lapsi on innostunut uudesta harrastuksesta ja automatkat täältä perähikiältä kaupunkiin sujuvat mukavammin kun on juttuseuraa. Kivasti mieltä lämmittää kun tytär siinä vieressä polkee tukka hulmuten ja terve puna poskilla, itsellä koko kupoli laikukkaana, tukka liimaantuneena naamaan ja hikilammikko lattialla. No itsepähän pyysin mukaan...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.